Opplev verdens beste hockeyliga hvor verdensstjerner fra hele verden samler seg for å konkurrere om de gjeve Stanley Cup-trofeet.

På tvers av Nord-Amerika

Hokeyentusiaster kan velge og vrake mellom et hav av spennende byer. Alt fra ferieparadis i California til metropolisen på østkysten huser fullspekkede hockeyarenaer. Eller du kan ta turen nordover og besøk det franske Nord-Amerika i Montréal hvor Canadians holder til. NHL er ikke begrenset til kalde strøk, her finnes det nemlig et klima til enhver smak. Blant lagene som leverer sterkt i år finner vi også Golden Nights som holder til i verdens gambling-hovedstad, Las Vegas.

Stjerner fra nært og fjernt

Opplev en hockeyliga som er fullspekket av talent fra et bredt spekter av land og verdensdeler. USA og Canada stiller naturligvis med et hav av talenter, mens man også finner spillere fra Rutland, Finland, Tsjekkia og Sverige blant verdenseliten. Norges Mads Zuccarello er ventet å levere også en kjempesesong i år for Minnesota Wild hvor han har levert nest mest i både mål og assists på laget i 2022/23 sesongen så langt.

Sjekk gode NHL tips på nett for VGs NHL-side, samt NHL for ligaens offisielle side for tabell, statistikk, nyheter og annen nyttig informasjon.